Llibertat

28 ag.

jonathan-franzen

Fitxa editorial

Fitxa al nostre catàleg

Per què us el recomanem?

1. Cap novel·la literària d’aquest segle ha rebut una cobertura mediàtica ni ha tingut un impacte cultural comparables als d’aquesta Llibertat. Portada a la revista Time amb la foto de Franzen i el títol de «Great American Novelist», recomanacions públiques d’Obama, traduccions instantànies a totes les llengües conegudes… Ara que ja ha passat la febrada, val la pena descobrir el què, el com i el perquè d’aquest llibre.

2. Franzen és un clàssic, en tots els sentits de la paraula. Si us agrada la gran literatura del segle XIX, us agradarà aquest llibre. Si us agraden les històries que proven d’explicar-nos de forma senzilla per què els occidentals del segle XXI vivim com vivim, us agradarà aquest llibre. Si us agraden els llibres de 800 pàgines on el lector es pot quedar a viure, intimant amb els seus personatges i deixant-se emportar pel corrent de la història, us agradarà Llibertat.

3. Tot i que ho digui la portada de la revista Time, Franzen potser no és el Gran Novel·lista Americà; però sense ell no s’entendria la novel·la nord-americana actual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: